Butikken holder åbent som normalt. Vi beder vores kunder holde afstand og bruge håndsprit.

Det vil være muligt at få dine varer udleveret udenfor butikken eller på parkeringspladsen. Alt du skal gøre er, at ringe til os og fortælle os, hvornår du er her, og hvad du skal bruge, så skal vi nok pakke varerne og komme ud med dem til dig, når det passer dig. Du kan selvfølgelige også købe på vores webshop og få det leveret til din adresse eller en pakkeshop i nærheden.

Vi håber at vi ses på den ene eller anden måde.😉

Kontakt os gerne hvis der er spørgsmål.

 

 

Butikken er beliggende først på Amager på hjørnet af Christmas Møllers Plads og Amagerbrogade.

Siden 1928 har man fra adressen Amagerbrogade 2 kunne købe barnevogne og andet udstyr til børn. Hos os kan du forvente at møde et kompetent personale, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål, samt et værksted der står klar til at hjælpe hvis køretøjet skulle have behov for reparation eller service. Personlig rådgivning og god service er en selvfølge hos os.

Vi er ikke ejet af en kapitalfond eller medlem af en butikskæde. Det gør os i stand til selv at bestemme vores sortiment og priser. Dette har altid været vores politik og vi kan i dag tilbyde et udvalg af førende mærker indenfor barnevogne, klapvogne, autostole og tilbehør til meget konkurrencedygtige priser.

Udvalget i butikken er langt større end hvad vi kan præsentere i vores webshop, så kig forbi og se om vi ikke har det du søger.