Butikken er beliggende først på Amager på hjørnet af Christmas Møllers Plads og Amagerbrogade.

Siden 1928 har man fra adressen Amagerbrogade 2 kunne købe barnevogne og andet udstyr til børn. Hos os kan du forvente at møde et kompetent personale, som kan hjælpe dig med dine spørgsmål, samt et værksted der står klar til at hjælpe hvis køretøjet skulle have behov for reparation eller service. Personlig rådgivning og god service er en selvfølge hos os.

Oprindelig producerede og solgte vi barnevogne fra vores fabrik i Holmbladsgade på Amager. I starten af 1950´erne blev salget flyttet til butikken på Amagerbrogade 2. I de følgende år blev fabrikken lukket og vi koncentrerede os udelukkende om butikken, der blev udvidet med 2 ekstra lokaler. Her finder man i dag et stort sortiment af barnevogne og babyudstyr.

Danmarks Barnevogne en af de få selvstændige familieejede barnevognforretninger der er tilbage. Familien har nu i tre generationer tilbudt personlig service og gode råd, hvad enten det drejer som om valg af barnevogn, babyudstyr eller pleje.

Vi er ikke ejet af en kapitalfond eller medlem af en butikskæde. Det gør os i stand til selv at bestemme vores sortiment og priser. Dette har altid været vores politik og vi kan i dag tilbyde et udvalg af førende mærker indenfor barnevogne, klapvogne, autostole og tilbehør til meget konkurrencedygtige priser.

Udvalget i butikken er større end hvad vi kan præsentere i vores webshop, så ring eller kig forbi og se om vi ikke har det du søger.